5
      5

      Prémiová krájecí prkénka

      Prémiová krájecí prkénka

      Best Seller
      Top Gift Picks
      Sekáček Premium T2, akáciové prkénko
      Best Seller
      Top Gift Picks
      Snížená cena -45%
      Prkénko na krájení T3 Professional
      1.235,00 Kč Snížená cena
      670,00 Kč
      Best Seller
      Top Gift Picks
      Vyprodáno
      Prémiové prkénko T1 - DACOBI.cz
      Prémiové prkénko T1 - DACOBI.cz
      Prémiové prkénko T1
      2.930,00 Kč
      Best Seller
      Top Gift Picks
      Sekáček Premium T5, vlašský ořech
      1.505,00 Kč
      Best Seller
      Top Gift Picks
      Vyprodáno
      Sekáček Premium T4, akáciové prkénko
      1.345,00 Kč

      OBLÍBENÉ U ŠÉFKUCHAŘŮ
      POUŽÍVANÉ A CENĚNÉ TĚMI, KTEŘÍ VAŘÍ DENNĚ.

      With ergonomic handles, razor-sharp blades, and a 10-year warranty, DACOBI knives are built to make every meal feel meaningful — and every cut effortless.

      „Vyzkoušel jsem mnoho nožů od doby, co vařím, ale nože DACOBI nejsou jen výkonné, vypadají také jako umělecká díla!“

      Chef Lukas M.

      - Bucharest

      /
      4.9/5 250+ ověřených recenzí
      Objev recenze ověřené platformou Judge.Me
      Podívej se na názory tisíců zákazníků DACOBI

      Dobře udržovaný nůž Vydrží vám celý život

      Používejte pravidelně ocílku

      Ocílka nebrousí, pouze narovnává ostří, takže čepel zůstane déle ostrá.

      Najděte si tu svou zde

      Nemývejte nože v myčce

      Tak prodloužíte životnost svého nože!

      Prohlédněte si kolekci Azure

      Udržujte jej v suchu /

      Po umytí nůž ihned osušte. Vlhkost časem poškozuje ocel i rukojeť.

      Podívejte se na kolekci Regal

      Skladujte správně

      Uchovávejte nože v dřevěném bloku, na magnetické liště nebo v pouzdře. Tak předejdete nárazům i nehodám.

      Držák na nůž

      Vyberte správný nůž pro správný úkol

      Filetovací nůž je určen k filetování, zatímco kuchařský nůž je univerzální. Chraňte čepel i rukojeť výběrem nože podle vašich potřeb.

      Tvary nožů

      Používejte správné prkénko

      Dřevo nebo plast chrání čepel. Vyhýbejte se tvrdým povrchům (sklo, keramika, kámen), které ostří rychle otupí.

      Prkénka na krájení